Avengers: Endgame - Disney pravděpodobně zařídí předpremiéru pro umírajícího fanouška

Lidé na sociálních sítích a Chris Hemsworth zabojovali.

Před několika týdny se na internetu objevila informace o tom, že 33letý australský muž, který si říká Alexander, trpí rakovinou a vážnou genetickou chorobou, což zřejmě povede k tomu, že se nedožije dubnové premiéry Avengers: Endgame

Ale jako velký fanda marvelovských filmů by rád před svou smrtí tuhle komiksovku viděl. To spustilo velkou lavinu ohlasů na sociálních sítích, kdy se lidé snažili, aby se tahle akce pod názvem Dying Before April: My Endgame dostala až k pracovníkům společnosti Disney (vlastní Marvel) a Alexander měl šanci na splnění svého přání.

Vznikl dokonce hashtag #Avengers4Alexander, který se rychle šířil na Twitteru a zřejmě zafungoval, protože Disney kontaktoval Alexandera a vypadá to, že by to mohlo vyjít a umírající fanda bude mít šanci se na Avengers: Endgame podívat.

Zřejmě na tom má zásluhu také představitel Thora Chris Hemsworth, ke kterému se zpráva o akci donesla a vypadá to, že se za Alexandera přimluvil.

Aktuální situace je taková, že Alexander a zástupci Disneyho spolu komunikují skrze e-mail a podle všeho je to na dobré cestě. Tak držme palce, ať to všechno klapne.

Česká premiéra Avengers: Endgame proběhne 25. dubna 2019.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat