Avengers: Endgame - Je tohle ona větší hrozba, která nám bude ve filmu představena?

Možné to je.

Už nějakou dobu (díky hračkám) víme, že v Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) nám bude představena ještě větší hrozba než Thanos (Josh Brolin).

Samozřejmě se spekuluje o tom, kdo by to mohl být. Na první pohled je možné vybírat z obrovského množství záporáků, jenže jen málokterý z nich je nebezpečnější než Thanos se všemi Kameny nekonečna.

Pár jich ale je. V minulosti se hodně mluvilo o Annihilovi, protože se věřilo, že film se bude jmenovat Avengers: Annihilation. Ovšem, jak už víme, to byl omyl, takže se řeší, který padouch by mohl představovat větší hrozbu než Thanos.

Living Tribunal (uprostřed)
V poslední době nejčastěji padá "jméno" Living Tribunal. A není není to nepravděpodobné. Ostatně, v komiksu Thanos s Kameny nekonečna potvrdil, že je Living Tribunal mocnější než on.

Tahle kosmická entita dohlíží na to, aby ve vesmírech (ano, množné číslo je správně, protože kontroluje více vesmírů) fungoval řád a rovnováha. A pokud tomu tak podle jeho názoru není, zvládne se svou téměř neomezenou mocí ničit planety a to bez mrknutí oka.

Netřeba připomínat, že rovnováha je něco, po čem toužil i Thanos, takže by to bylo symbolické. Kromě toho se mluví o tom, že Thanos v Endgame nebude zabit, ale dočká se vykoupení a tím by mohlo být to, že ho hrdinové budou nuceni požádat o pomoc se zastavením Living Tribunalu a on na to kývne.

Upřímně, tohle z mého pohledu zní jako jedna z těch zatím nejreálnějších teorií, ale to neznamená, že se musí vyplnit. Dozvíme se to v dubnu.



Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat