Avengers: Endgame - Další "důkaz", že se ve filmu objeví nová nečekaná postava

Která?

Už delší dobu se rojí zprávy o tom, že bychom se v Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) měli dočkat představení postavy známé jako Black Knight.

V komiksu tuhle identitu měly tři postavy, ale zřejmě je řeč o prvním Black Knightovi, kterého vytvořili Stan Lee a Joe Maneely. Jedná se o středověkého rytíře, který byl nejlepším bojovníkem krále Artuše.

Účast Black Knighta Marvel nepotvrdil, nicméně se objevilo několik indicií, které jeho příchod naznačují. A je tu další, která je asi zatím nejvíc přesvědčivá.

Marvel má totiž v plánu znovu vydat tři klasické komiksy Avengers, které se mají objevit v podobné době jako Avengers: Endgame. V každém z nich pak bude vystupovat Black Knight, který se v příběhové linii nazvané Endgame stane součástí týmu Avengers.

To asi nebude náhoda. Ovšem, pořád se mi nechce věřit, že by Marvel povolal do boje středověkého rytíře. Na druhou stranu, je v podstatě jisté, že se ve filmu bude cestovat v čase a do Quantum Realm a častou teorií je to, že Black Knight bude v Quantum Realm uvězněn a bude vysvobozen právě během událostí v Avengers: Endgame.

Přesto je ale představa rytíře z artušovské doby, který stojí po boku Avengers zvláštní i na poměry komiksového filmu. Ale může to fungovat, to bezesporu.

Zdroj: Marvel Comics



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat