Venom: Proč novináři hodnotili film špatně? Protože jsou staří, myslí si tvůrce

Zajímavý názor.

Z Venoma (2018) se stal finanční hit, ale podle novinářů (a některých fanoušků komiksové předlohy) nešlo o zrovna povedenou podívanou.

Nicméně většina diváků chválila. Jaký je tedy důvod toho, že je takový rozdíl mezi názory recenzentů a "běžného" lidu? Tvůrce postavy Venoma Todd McFarlane má zajímavé vysvětlení:

"Byla to velká jízda na horské dráze. Vše, co se na vás obrazově řítilo. Někdy si myslím... kritici to pochopili špatně, protože zapomněli na to, kolik jim je. Přišli a je jim 42 let a přišli a měli přístup ve stylu, 'To stačí.' Co když je vám 16, 15 a sledujete tenhle film? Budete ho milovat... Samozřejmě, že ho budete milovat. Nabízí vše, co by měl. Je to drsné, je to drzé, má to velkého skvělého Venoma, což je to, co jsem hledal..."

To, že se kritikům film nelíbí asi Sony nemusí moc trápit. Primárním cílem Venoma nejsou filmové ceny, ale vysoké tržby. A ty má. Projekt, který stál sto milionů dolarů už stačil utržit více než 854 milionů dolarů, takže je jasné, že budeme tohoto antihrdinu na stříbrném plátně vídat ještě dlouho.




Zdroj: Yahoo!
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat