Piráti z Karibiku: Potvrzeno, další film bude bez Deppa

Tak to není dobrá zpráva.

Mluvilo se o tom, ale fandové doufali, že jsou to jen nepodložené spekulace. O čem je řeč? O tom, že další film Piráti z Karibiku bude bez Johnnyho Deppa.

Je to hodně zvláštní představa. Přece jen, Jack Sparrow byl jednou z nejlepších věcí na celé sérii Pirátů z Karibiku. A je více než jasné, že pokud by tahle ujetá postava chyběla, lidé budou prskat, hodně prskat.

Ale Disney se toho očividně příliš neobává, protože aktuálně bylo potvrzeno, že další film bude skutečně bez Johnnyho Deppa.

Prozradil to šéf produkce Disneyho Sean Bailey:

"Chceme tomu vdechnout novou energii a život. Miluji tyhle filmy, ale jedním z důvodů, proč mají Paul a Rhett (Paul Wernick a Rhett Reese, scenáristé filmu, pozn. redakce) zájem je ten, že tomu chtějí dát nový směr. A to je to, čím jsem je pověřil."

Pánové to ale nebudou mít snadné. Bude hodně těžké, vlastně skoro nemožné nahradit Deppa a přesvědčit fanoušky, že Piráti mohou fungovat i bez něj.

Není jasné, co od rebootu čekat, ale mluví se o tom, že ústřední postavou bude ženská hrdinka známá jako Redd, která je součástí atrakce Piráti z Karibiku v zábavním parku Disneyland.

Pokud jde o datum premiéry, to aktuálně není známé, stejně jako režisér.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat