Spider-Man: Sony chce dál spolupracovat s Marvelem

Po třetím filmu jim skončí smlouva.

Sony uzavřelo smlouvu s Marvelem a tím pádem se postavy z universa Spider-Mana, na které vlastní práva Sony mohou objevovat v marvelovských filmech a naopak v projektech od Sony se mohou zastavit marvelovské postavy.

Ale to skončí po třetím filmu Spider-Man. Smlouva s Marvelem po něm totiž vyprší. Sony má ale zájem dál ve spolupráci s Marvelem pokračovat. Prozradila to producentka od Sony Amy Pascal:

"Mohu jen doufat, že to bude fungovat. Znám Kevina (Kevin Feige, šéf Marvel Studios, pozn. redakce) od té doby, co byl velmi velmi tichým asistentem Aviho (Avi Arad, zakladatel Marvel Studios, pozn. redakce), který spoustu let seděl v místnosti a poslouchal nás a byl mnohem chytřejší, než většina z nás tušila. Prozradím, že práce s Marvelem je jedním z vrcholů mé profesionální kariéry."

Jelikož to zatím nevypadá, že by Disney (vlastník Marvelu) chtěl koupit Sony a stejně tak se nezdá, že by Sony chtělo prodat práva na postavy z universa Spider-Mana zpět Marvelu, tak by nebylo překvapením, pokud by došlo k prodloužení smlouvy. Je to výhodné pro obě strany.

Uvidíme, jak se situaci vyvrbí. Nicméně ještě minimálně ve dvou dílech Spider-Man uvidíme další marvelovské postavy. Ve druhém dílu nazvaném Spider-Man: Daleko od domova, který uvidíme 5. července 2019, se dočkáme Nicka Furyho (Samuel L. Jackson) a Marii Hill (Cobie Smulders).

Zdroj: MovieWeb
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat