Kapitán Amerika: Tenhle nečekaný herec by rád nahradil Chrise Evanse

To asi neklapne.

Chrisu Evansovi skončila smlouva s Marvelem, takže nebude dál hrát Kapitána Ameriku. Není vyloučeno, že by se mohl vrátit (bylo to i naznačeno), ale aktuálně se počítá s tím, že se s ním v Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) rozloučíme.

Je otázkou, co bude s postavou pak. V komiksech identitu Kapitána Ameriky přijalo několik postav (třeba Sam Wilson nebo Bucky Barnes), tím pádem má Marvel několik možností, kterým směrem se vydat.

Pokud by ale hledali nového představitele Stevea Rogerse, tak tu máme jednoho nečekaného zájemce. Kterého? Je to wrestler a herec John Cena:

"Pokud je to tam někde, pokud lidé od Kapitána Ameriky poslouchají a pokud zrovna hledají, určitě do toho jdu. Určitě bych to udělal. Myslím, že bych byl dobrý Kapitán Amerika. Myslím, že bych byl dobrý Kapitán Amerika..."

John je relativně úspěšný herec, ale asi by fandové nejuchali blahem, pokud by byl do role obsazen. Fyzicky na to má (i když je možná až příliš mohutný, pokud tedy nebudou chtít filmaři někoho, kdo bude podobně "přesvalený" jako komiksová předloha), ale aniž bych ho podceňoval, tak by to asi chtělo ještě chvíli trénovat herectví, než by zvládl "nahradit" Chrise Evanse.

Nebo myslíte, že je připraven?

John aktuálně hraje v nejlépe hodnoceném "transformeřím" filmu Bumblebee.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat