Beverly Hills 90210: Pracuje se na nové verzi s původními herci

Těšíte se?

Seriál Beverly Hills 90210 byl něčím, co moje generace doslova žrala. Partička mladých krásných a bohatých lidí, kteří surfují, nakupují a baví se. Všichni jsme jim záviděli a chtěli být jak oni. Ale protože to většině z nás nevyšlo, tak jsme se na to alespoň dívali v televizi.

S ohledem na popularitu seriálu nebylo překvapením, když se v roce 2008 objevil reboot nazvaný 90210 na stanici The CW. Na obrazovkách vydržel pět let.

Od té doby se párkrát mluvilo o dalším vzkříšení, ale nedošlo k němu. Nyní to ale vypadá nadějně. Tvůrci 90210 Mike Chessler a Chris Alberghini pracují na nové verzi, která ale nebude běžným rebootem, ovšem spíše pokračováním příběhů původních postav z Beverly Hills 90210.

Očekává se, že by se měli vrátit Jason Priestley (Brandon), Brian Austin Green (David), Tori Spelling (Donna), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve) a Gabrielle Carteris (Andrea)

Zatím ale není jasné, kdy by se mělo začít natáčet, protože tvůrci hledají stanici nebo streamovací společnost, která by se projektu ujala.

Je tak klidně možné, že nebude v dohledné době realizován. Já ale doufám, že ano, klidně bych se podíval na to, co se dělo s mou oblíbenou partičkou po konci Beverly Hills 90210.


Zdroj: CS

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat