Avengers: Infinity War - Představitel Red Skulla promluvil o natáčení a nahrazení Hugo Weavinga

Ross Marquand se rozpovídal o Infinity War.

Avengers: Infinity War (2018) jsme se dočkali překvapivého návratu Red Skulla. Tentokrát ho ovšem nehrál Hugo Weaving, ale nahradil ho Ross Marquand.

Oficiální důvod nebyl zveřejněn, ale není tajemstvím, že Hugo nebyl velkým fandou práce pro Marvel. A tak se filmaři rozhodli kontaktovat specialitu na imitování kolegů Rosse Marquanda:

"Minulý rok v říjnu kontaktovali mého manažera a zeptali se, 'Umí Ross napodobovat Hugo Weavinga?' Nejdříve neřekli, o jaký projekt jde a to z bezpečnostních důvod, a já na to, 'Nikdy jsem nezkusil dělat Huga, ale zkusím to.' A říkám, ' O kterém Hugovi je řeč? Priscilla, královna pouště, australský? Mluvíme o agentu Smithovi? Mluvíme o Pánovi prstenů? Protože to jsou výrazně odlišní Hugo Weavingové."

Marvel se nejdříve bránil tomu, aby prozradil podrobnosti, ale nakonec bylo Rossovi něco naznačeno:

"Dobře, zkus možná Hugo Weavinga s německým přízvukem.' Já na to, 'Oho, Red Skull?! Dobře!' Takže jsem se několikrát podíval na klipy Red Skulla a uvědomil si, že je to v podstatě agent Smith s německým přízvukem."

Role bývalého nacistického padoucha nebyla velká, ale Ross si natáčení užil:

"A potom jsme tam šli a byl to nejjednodušší den natáčení, bylo to nějakých šest nebo sedm hodin s velmi milými lidmi, kteří dřeli jako koně. Poté, co mi na obličej aplikovali body a nasadili mi oblek pro motion capture a kameru na hlavu - zabralo to nějakých šest sedm hodin - byli jsme tam, bylo to skvělé. Velmi jednoduché natáčení."

Spekuluje se o tom, že by se Red Skull mohl vrátit i v Avengers: Endgame 25. dubna 2019, ale to potvrzeno nebylo.

Zdroj: CB


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat