Avengers: Thanos a Hulk jsou stejně silní. Jak to, že Thanos vyhrál?

Vysvětlil to režisér.

V Avengers: Infinity War (2018) se hned na začátku filmu střetli Hulk (Mark Ruffalo) a Thanos (Josh Brolin). A přestože to chvíli vypadalo na vyrovnaný souboj, nakonec to byl Hulk, kdo skončil poražený.

Samozřejmě to vyvolalo několik otázek. Je Thanos silnější? Použil Kámen nekonečna? a podobně. Teď se jeden z režisérů Joe Russo rozhodl vysvětli, jak to vlastně je a upozornil na to, že si Thanos k vítězství nepomohl Kamenem nekonečna:

"Řekl bych, že je prostě takhle silný. Neviděli jste ho během souboje aktivně používat Power Stone. Myslím si, že nakonec, když se podíváme na ten souboj a na to, jak jsme se o něm bavili s našimi kaskadéry, tak když jsme na tom pracovali, bylo jasné, že Hulk je samozřejmě velmi silný, ale není až tak bystrý, pokud jde o jeho bojový styl. Je to agresivní. Je to úderné. Thanos je Čingischánem vesmíru. Je to velmi talentovaný bojovník a je stejně silný. Takže když proti sobě tyhle dva postavíte, více zkušený bojovník vyhraje. To je důvod, proč měl Hulk na moment navrch, ale nakonec byl Thanos chytřejší."

Prostě a jednoduše, silní jsou pánové stejně, ale Thanos je zkušenější a chytřejší. Ale to by se ve čtvrtých Avengers mohlo změnit, protože se mluví o tom, že uvidíme Profesora Hulka, což znamená, že Hulk by měl i ve své zelené formě Bannerovu inteligenci.

Jestli je to pravda, to se dozvíme 25. dubna 2019.



Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat