Avengers: Režiséři o tom, jak se spolupracovalo se Stanem Lee

Jaké to pro ně bylo?

Bohužel nás nedávno opustil Stan Lee. Komiksová legenda ale po sobě zanechala nesmazatelnou stopu a vzpomínají na něj hromady lidí. Stejně tak režiséři dvou dílů Captain America a dvou dílů Avengers Anthony a Joe Russo. Právě Joe promluvil o tom, jaké to bylo, se Stanem spolupracovat:

"Když byl na place, byli jsme jako děti. Jen slyšet jeho hlas a vyrůstat zatímco jsme sledovali animovaný seriál Spider-Man, tohle jsou věci, které jsou pro nás z kreativního úhlu pohledu velmi důležité. Takže to byla vždy radost a díky němu byla na place vždy hromada zábavy. Kdykoliv přišel na natáčení, rozzářilo to štáb. Část zábavy během sezení ve scenáristické kanceláři a jedení donutů a křičení na sebe po osm měsíců kvůli tomu, co jsou nejlepší scény, bylo to, když jsme řešili, jaké bude Stanovo cameo."

Anthony pak dodal:

"Když přišel na plac, byl prostě energický. Energie, kterou přinesl na plac, speciálně v jeho věku, byla omračující. Mohli jste říct, že miloval tam být. Rozzářilo se díky tomu. Jak řekl Joe, díky němu se rozzářili všichni kolem něj. Byl typem člověka, který vždy chtěl více dialogů, vždy chtěl udělat víc, což bylo fantastické. Myslím tím, byla to skvělá lekce, že přestože měl jen tyhle malé momenty, dal tomu vše, co jen mohl. Z daného momentu vytěžil, co nejvíc. Myslím, že to je jedna z věcí, která na něm byla unikátní."

Počítá se s tím, že Stan stačil natočit cameo pro čtvrté Avengers (premiéra 25. dubna 2019), ale měli bychom si pomalu začít zvykat, že už ho dál nebude v marvelovských filmech vídat.


Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat