Avengers: Je Deadpool klíčem k porážce Thanose? Tahle teorie tvrdí, že ano

Šílené?

Premiéra Avengers: Endgame se odehraje 25. dubna 2019, takže ještě pár měsíců nezjistíme, kdo nejvíc přispěje k porážce Thanose (Josh Brolin).

Objevují se tak různé teorie. Některé znějí logicky, jiné hodně ujetě. A nechám na vás, kam zařadíte tu následující, která pracuje s myšlenkou, že klíčem k porážce Thanose je Deadpool (Ryan Reynolds).

Tuší se, že ve filmu se bude cestovat v čase i do jiných dimenzí a jednou z nich by mohla být ta, kde sídlí X-Meni a Deadpool.

A víme, že na konci Deadpoola 2 (2018) získal hlavní antihrdina přístroj, který mu umožňuje cestovat zpět v čase a napravovat různé chyby. Teorie je tedy taková, že skrze Quantum Realm se hrdinové dostanou do jiné dimenze, kde potkají Deadpoola, který jim pomůže s cestováním v čase a s porážkou Thanose.

I když je to dost přitažené za vlasy, tak by to vlastně byl docela zajímavý způsob, jak vysvětlil to, že se X-Meni, Fantastická čtyřka, Deadpool a další postavy brzy stanou součástí Marvelovského filmového universa. Jak víme, vlastník Marvelu Disney zakoupil Fox a s ním i zmíněné týmy, hrdiny a antihrdiny.

Je tu ale jeden háček, bylo naznačeno, že než k představení postav od Foxu v marvelovských filmech dojde, zabere to ještě docela dlouhou dobu (kvůli právním záležitostem) a čtvrtí Avengers už jsou dotočeni. Samozřejmě mohlo dojít k nějaké rychlodohodě a Deadpool by se mohl ukázat, ale silně o tom pochybuji.



Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat