Avengers: Endgame - Zachrání Tonyho Pepper a Rocket?

Možné to je.

Tony Stark (Robert Downey Jr.) je v maléru. To nám ukázal trailer na Avengers: Endgame. Uvízl na porouchané lodi Strážců Galaxie bez jídla, vody a brzy mu dojde vzduch.

Ale je v podstatě jasné, že bude zachráněn. Nejčastěji se mluví o tom, že to bude Captain Marvel (Brie Larson), kdo vytáhne Tonyho z maléru.

Ovšem, není výjimkou, že lidé zmiňují Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) v brnění Rescue. S tím souhlasí i další teorie, ale přidává ještě Rocket Raccoona (Sean Gunn/Bradley Cooper).

Víme, že Rocket přicestoval do Wakandy s pomocí Bifrostu a netuší, co se stalo s ostatními Strážci Galaxie. Tahle teorie tvrdí, že je bude chtít najít a tak lokalizuje jejich loď. Ovšem, nemá se k ní nějak dostat.

Požádá tak o pomoc přeživší Avengers, kteří ho odkáží na Stark Enterprises, jejíž hlavou je právě Pepper. A jelikož ta pátrá po Tonym, rozhodně se spojit síly s Rocketem, použijí jedno z kosmických plavidel ze Stark Enterprises a vyrazí do vesmíru, kde najdou Tonyho.

Rozhodně by šlo o zajímavý tým, ale nejsem si jistý, zda má Star Enterprises v hangáru loď, která by zvládla tak dlouhou cestu.

Jestli je tahle teorie pravdivá, to se dozvíme 25. dubna 2019.



Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat