Avengers: Endgame - Fandové si myslí, že ví, jak zemře Kapitán Amerika

Zní to docela uvěřitelně.

V Avengers: Endgame se rozloučíme s některými postavami. To není žádné tajemství. Několika hercům totiž končí smlouvy s Marvelem.

Nebylo přímo řečeno, že to znamená smrt určitých hrdinů a záporáků, ale počítá se s tím. Například i v případě Stevea Rogerse/Kapitána Ameriky (Chris Evans).

A někteří fandové si myslí, že ví, jak k tomu dojde. Pokud jste dávali pozor u sledování traileru na Endgame, určitě jste si všimli, že je v něm moment, kdy jsou Steve a Black Widow (Scarlett Johansson) na nějaké lodi a také je v upoutávce scéna, ve které je k vidění kompas s fotografií Kapitánovy životní lásky Peggy Carter (Hayley Atwell).

Víme, že tohle byla poslední věc, kterou Kapitán viděl, než se obětoval ve snaze zastavit plán Red Skulla (Hugo Weaving). Tehdy sice Steve nezemřel, ale na desítky let zůstal uvězněn v ledu.

Jsou fandové, kteří věří, že v Avengers: Endgame se dočkáme podobné situace, kdy se Steve opět obětuje na sebevražedné misi v lodi a znovu jako poslední věc uvidí fotografii Peggy. Jeho příběh se tak uzavře symbolickým způsobem.

Přestože někteří doufají, že hrdinové najdou způsob, jak přepravit Kapitána zpět do jeho doby, aby mohl šťastně žít s Peggy, ani tohle není špatná idea, jak by mohla být dokončena dějová linka Kapitána Ameriky, co říkáte?

Jaký osud je pro Stevea připraven, to se dozvíme 25. dubna 2019 během premiéry.



Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat