Avengers: Endgame - Režiséři chtějí dál spolupracovat s Marvelem

Šli by do toho.

Bratři Russoové jsou aktuálně zlatými hochy Marvelu. Nejen, že natočili poslední dva díly Captain America, ale také třetí a čtvrté Avengers. 

Počítalo se s tím, že po premiéře Avengers: Endgame, která se odehraje 25. dubna, si od Marvelu dají pauzu. Pánové sice naznačili, že by byli ochotni se vrátit, ale pod podmínkou, že by mohli natočit film na motivy komiksu Secret Wars.

A jelikož nic takového zatím není v plánu (nebo to Marvel neoznámil), tak se předpokládalo, že minimálně po nějakou dobou jméno Russoových v titulcích marvelovek neuvidíme. 

Ovšem, teď se jeden z bratrů Joe nechal slyšet:

"Milujeme Marvel, měli jsme s nimi neuvěřitelnou zkušenost. To je důvod, proč jsme s nimi za šest let udělali čtyři filmy. Jsou pro nás jako rodina... V budoucnu bychom s nimi rádi pracovali a to v jakémkoliv rozsahu a více než čehokoliv jiného si v našich profesních životech vážíme lidí, které máme kolem sebe a kvality života, kterou máme, když pracujeme s těmito lidmi a to je velké pozitivum, když pracujete s Marvelem."

Žádné konkrétní plány na spolupráci aktuálně nejsou, ale jak je vidět, pokud bude mít Marvel zájem, může Russoovým zavolat a oni mu rozhodně nepoloží telefon.



Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat