Avengers: Endgame - Proč byl Bruce Banner v traileru tak smutný? Fandové myslí, že mají odpověď

Jakou?

V prvním traileru na Avengers: Endgame jsme viděli hromadu věcí, které vyvolaly spoustu otázek. Jednou z nich bylo i to, proč byl Bruce Banner (Mark Ruffalo) tak smutný během scény, kdy si prohlížel fotografie pohřešovaných osob.

Jasně, viděl snímky Spider-Mana (Tom Holland), Shuri (Letitia Wright) nebo Ant-Mana (Paul Rudd), což ho jistě mohlo poznamenat, ale k žádnému z nich ho nepojil až tak silný vztah. Přátelský, ale ne intenzivní.

SOUVISEJÍCÍ: PĚT OTÁZEK, KTERÉ MÁME PO TRAILERU NA AVENGERS: ENDGAME

Někteří lidé ale věří, že znají příčinu jeho očividného trápení. Myslí si, že na jedné fotografii, kterou si prohlížel před tímto záběrem, byla k vidění také Betty Ross (Liv Tyler), tedy jeho velká láska z předchozích filmů.

Bylo potvrzeno, že Betty se změnila v prach, ale také se v minulosti šířila zpráva, že se Betty objeví v Avengers: Infinity War (2018).

K tomu ale nedošlo. Je tak možné, že byla její scéna vystřižena nebo došlo k omylu a nevrátí se v Infinity War, ale v Endgame (minimálně ve formě fotky).

Tvůrci se nechali slyšet, že přivedou zpět všechny postavy, u kterých by to dávalo smysl a Betty by mohla být jednou z nich.

Zda se na ni můžeme těšit a zda je fanouškovská teorie o Bruceovi správná, to se dozvíme 25. dubna 2019 během premiéry Avengers: Endgame.



Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat