Avengers: Endgame - Které velké dějové linky bychom se mohli dočkat po čtvrtých Avengers?

Jedné velmi populární.

Přestože o příběhu Avengers: Endgame toho moc nevíme (respektive se spekuluje o spoustě věcí, ale oficiálně většina z nich potvrzena nebyla), tak jasná je jedna věc. Endgame uzavře jednu velkou příběhovou kapitolu Marvelovského filmového universa.

Řeč je samozřejmě o Thanosovi (Josh Brolin) a Kamenech nekonečna. Marvel tak bude muset přijít s další velkou dějovou zápletkou, která bude propojovat budoucí filmy.

A mnozí lidé se domnívají, že tuší, která by to mohla být. Jedná se o příběhovou linku známou jako Secret Invasion.

V podstatě jde o to, že národ měňavců známých jako Skrullové infiltroval Zemi a spousta hrdinů i záporáků jsou ve skutečnosti právě Skrullové, kteří systematicky připravují půdu pro invazi.

Není to úplně "mimo mísu". Zaprvé, Secret Invasion patří k největším událostem v komiksovém světě za dlouhou dobu a Marvel by byl hloupý, pokud by tuhle tématiku dříve nebo později nevyužil.

Zadruhé, Skrullové budou hrát důležitou roli v sólovce Captain Marvel a dá se tušit, že to nebude jediný film, ve kterém je uvidíme. Na to mají příliš velký potenciál.

Nová teorie jde ovšem ještě dál. Myslí si, že ve filmu Captain Marvel bude hlavní hrdinka zajata Skrully.

Právě to vysvětli její absenci během událostí v Avengers: Infinity War (2018). Nicméně, když se ozve její komunikátor, kterým se jí snaží "dovolat" Nick Fury (Samuel L. Jackson), signál zachytí Skrullové, kteří vězní Captain Marvel (Brie Larson).

Jeden z nich pak na sebe vezme podobu Captain Marvel, dopraví se na Zemi, kde se připojí k boji proti Thanosovi, aby si získal důvěru Avengers a mohl tak pomalu připravovat invazi.

Nevím, jestli bych šel takhle daleko, ale určitě bych nebyl překvapen, pokud bychom v Avengers: Endgame 25. dubna 2019 viděli počátky Secret Invasion. Captain Marvel bude mít mimochodem premiéru dříve a to 7. března 2019.


Zdroj: Reddit


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat