Avengers: Endgame - Je možné, že film bude odvyprávěn z úhlu pohledu Tonyho Starka?

Co byste na to říkali?

Možná víte, že se uvažovalo o tom, že Avengers: Infinity War (2018) bude odvyprávěni z Thanosova úhlu pohledu. Nakonec se to ale nestalo.

Ovšem, objevují se dohady, že něco podobného se odehraje v případě Avengers: Endgame. Tentokrát se ale na dění nebudeme dívat skrze Thanosovy oči, ale Iron Manovy.

Teorie mluví o tom, že zatímco Infinity War byla o tom, jak Thanos (Josh Brolin) získal Kameny nekonečna, Endgame bude o tom, jak se je pokouší získat Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.).

Samozřejmě ale i on bude potřebovat něco, co mu pomůže ovládnout jejich sílu. Svou verzi Infinity Gauntlet. A jelikož je to právě on, kdo je stejně jako Thanos "proklet věděním", neměl by mít problém něco takového vyrobit (zřejmě s pomocí trpaslíků z Nidavelliru).

Víme, že lusknutí prstu přežilo šest původních Avengerů a taktéž víme, že je šest Kamenů nekonečna. Podle některých je tak možné, že každý z Avengerů sehraje důležitou roli v získání jednoho z Kamenů a Tony bude tím, kdo spojí jejich moc.

Bude to pak právě on, kdo provede své "lusknutí prsty" a zachrání galaxii. Ale je možné, že ho to bude stát život. Bude to ukončení jeho "dospívání", kterého jsme byli svědky v průběhu nějakých deseti let existence Marvelovského filmového universa.

Rozhodně je to působivá teorie a klidně by se mohla vyplnit. Dozvíme se to ale až 25. dubna 2019.



Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat