Avengers: Endgame - Informace z natáčení možná naznačují návrat Hely

Je možné, že se objeví i bohyně smrti?

Trvalo to, ale v Thor: Ragnarok (2017) jsme se konečně dočkali první velké záporačky Marvelovského filmového universa v podobě bohyně smrti Hely (Cate Blanchett).

A ta dala hrdinům pořádně zabrat. Nakonec ale neskončila úplně nejlépe. Nicméně, není úplně jisté, že zemřela. Přece jen, je to bohyně smrti a tu je skoro nemožné zabít.

Věří se, že spíše skončila v Helu, což je říše, kam putují duše zemřelých (pokud neskončí ve Valhalle) a které vládne právě Hela.

A podle některých informací se právě do Helu podíváme v Avengers: Endgame. To mají potvrzovat fotografie z natáčení, na kterých je Durhamská katedrála, která má představovat součást Helu.

Uvnitř katedrály byla pak k vidění loutka Rocket Raccoona (Sean Gunn/Bradley Cooper) a předpokládá se, že právě on se společně s Thorem (Chris Hemsworth) vydá do Helu, aby získali jako spojence v boji proti Thanosovi (Josh Brolin) armádu mrtvých. A k tomu budou zřejmě potřebovat svolení a pomoc Hely.

Jako jeden z "důkazů", že uvidíme Helu posloužilo i rozhovor s Cate, ve kterém sedí před sochou, která se nachází právě v Durhamská katedrále a je k vidění i na uniklých obrázcích z natáčení Avengers: Endgame.

Bylo by fajn znovu vidět Cate Blanchett v Marvelovském filmovém universu. Tak snad se jí 25. dubna 2019 během premiéry Endgame dočkáme. Hela vs Thanos? To chceš.

Zdroj: Reddit

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat