Avengers: Ano, Star-Lord může za smrt půlky galaxie

Prozradili to režiséři.

V Avengers: Infinity War (2018) byly dva výrazné momenty, během kterých se mohlo zabránit Thanosovi (Josh Brolin) v lusknutí prsty.

První z nich se odehrál na Titanu, kdy se skupině postav téměř podařilo sundat Thanosovi rukavici Infinity Gauntlet, ale poté se Peter Quill/Star-Lord (Chris Pratt) dozvěděl, že Thanos zabil jeho životní lásku Gamoru (Zoe Saldana), "přeskočilo" mu, začal mlátit do Thanose hlava nehlava, díky čemuž se Thanos dokázal vzchopit a porazit hrdiny.

Někteří fandové tak Star-Lordovi vyčítali, že kvůli němu zemřela půlka galaxie. Ale je tu otázka, zda by se skutečně podařilo sebrat Thanosovi rukavici, kdyby Star-Lord nezačal šílet.

Co na to říkají režiséři Anthony a Joe Russoovi? Získal by Thanos rukavici zpět, pokud by se do něj nepustil Star-Lord?

"Ne. To byl zlomový okamžik dané scény. Znovu, tohle jsou postavy, které mají své chyby, které dělají emotivní rozhodnutí, lidská rozhodnutí. Pokud by to Quill neudělal, film by tu skončil. Myslím tím, podívejte se, on je postavou, která čelila velkému množství bolesti. Přišel o lidi ve svém životě. Byl unesen piráty, když mu bylo 10, vychován piráty, ztratil svou matku, musel zabít svého otce a v tomto filmu mu byla ukradena láska jeho života. Takže pokud nedokážete pochopit, že někdo udělal lidské rozhodnutí, jako je tohle, nevím, zda dobře rozumíte lidskosti. Ale je to postava s chybami a to je to, co je na něm působivé," prozradil Joe.

Jeho bratr Anthony dodal: "Tenhle moment je velmi emocionálně skutečný a to je myslím důvod, proč jsme tomu v danou chvíli uvěřili a to je důvod, proč jsme si to z vypravěčského úhlu pohledu zamilovali, protože ho to udělalo zranitelným."

A přiznejme si to, nakonec můžeme být rádi, že to Star-Lord udělal, jinak bychom přišli o bitvu ve Wakandě. Navíc, víme, že Star-Lord nebyl jediným, kdo udělal chybu, když měl šanci porazit Thanose.

Plus 25. dubna 2019 ve čtvrtých Avengers se to pravděpodobně povede, takže se alespoň máme na co těšit.



Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat