Avengers 3: Hulk se odmítl zapojit do boje, protože se styděl, myslí si někteří fandové

Je to možné?

Hulk (Mark Ruffalo) dostal v prvních minutách Avengers: Infinity War (2018) "po čuni" od Thanose (Josh Brolin) a po zbytek filmu se odmítal zapojit do dění.

Někdo tvrdil, že se bál, tvůrci prozradili, že už ho nebavilo být tím, komu se hrdinové "ozvou", jen když jde do tuhého.

Jsou ale fandové, kteří si stále myslí něco jiného. Konkrétně věří tomu, že se neukázal proto, že se styděl za svých několik selhání. Došlo k nim už v Thor: Ragnarok (2017), kde sice porazil obřího vlka Fenrise, ale proti Hele (Cate Blanchet) a ohnivému démonovi Surturovi (Clancy Brown) moc parády nenadělal a nakonec byl zničen Asgard.

Chvíli poté pak Thanos zaútočil na loď, která převážela zbývající Asgarďany a Thanos Hulka porazil. Svým spolubojovníkům nebyl schopen pomoci a někteří zemřeli.

A nedokázal zachránit ani Thora (Chris Hemsworth), ke kterému ho po Ragnaroku pojilo přátelství.

Navíc jsme ve filmu viděli, že Hulk začal více přemýšlet, byl více emotivní a určitě pro něj nebylo snadné několikrát selhat.

Podle této teorie se tak odmítal ukázat proto, že se bál, že k tomu dojde znovu. Navíc se na Zemi necítí vítaný, protože mu bylo v minulosti sděleno, že je pro ni velkým rizikem a Hulk sám se domníval, že ho její obyvatelé nemají rádi.

Tohle vše tak bylo důvodem, proč se nechtěl zjevit. Bál se selhání a byl vystresovaný z toho, že je na místě, jehož obyvatelé ho údajně nenávidí.

Je to zvláštní, ale ne úplně střelený názor. Ale dá se tušit, že ve čtvrtých Avengers 25. dubna 2019 už Hulka uvidíme, možná dokonce jeho vysoce inteligentní verzi Profesora Hulka.

Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat