Stalo se to, čeho jsme se báli, Stan Lee je mrtev

Neeeeeeeeee.

Není to poprvé, co se objevila zpráva, že komiksová legenda Stan Lee, bez které by komiksový, seriálový a filmový svět určitě nevypadaly tak, jak dnes vypadají, zemřela.

Bohužel, tentokrát je to pravda. Dnes vyrazila ambulance do domu Stana Lee, odkud byl odvezen do nemocnice Cedars-Sinai Medical Center, kde následně zemřel.

Není to ale asi velkým překvapením, v poslední době se jeho stav zhoršil natolik, že nebyl schopen se podepsat bez pomoci, což ukázalo neblaze proslulé video.

Už delší dobu Stan trpěl zdravotními problémy a kromě toho se potýkal s několika krádežemi a nepříjemnými pomluvami, které tomu také jistě nepomohly.

Plus bylo Stanovi 95 let, což také samozřejmě hrálo svou roli. Kromě toho, jeho milovaná žena Joan, se kterou strávil neuvěřitelných 69 let, odešla v červenci minulého roku a dá se tušit, že i to mělo svůj vliv.

Je velmi smutné, že nás Stan Lee opustil, ale zůstaly po něm ikonické postavy jako je Spider-Man, Hulk, Daredevil, Thor, Doctor Strange nebo Iron Man a týmy X-Men, Fantastická čtyřka nebo Avengers. Je tak jisté, že Stan nebude nikdy zapomenut.


Zdroj: TMZ
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat