Secret Wars: Režiséři Avengers 3 a 4 se vrátí k Marvelu jen, když jim dovolí natočit milovaný komiks

To zní dobře.

Bratři Russoové, kteří režírovali poslední dva filmy ze série Captain America a samozřejmě třetí a čtvrté Avengers, mají v plánu si od komiksových projektů odpočinout. Což není překvapením, poslední roky strávili prací na několika velkolepých a náročných marvelovských komiksovkách.

Nicméně, úplně nezavrhují, že by se k Marvelu vrátili, ovšem jen a pouze kvůli jedné komiksové adaptaci a to Secret Wars.

Jde o dvě komiksové série, jedna vznikla v osmdesátých letech (její celé jméno zní Marvel Super Heroes Secret Wars) a druhá v roce 2015 a jejich námět je rozhodně lákavý. Několik marvelovských dimenzí (respektive jejich zbytků) se zkombinuje dohromady a vznikne místo zvané Battleworld.

V něm se začnou proplétat příběhy mnoha hrdinů a záporáků, dojde k nečekaným spojenectvím i střetům. Na vše dohlíží kosmická entita zvaná Beyonder, nicméně asi vás nepřekvapí, že u moci nevydrží navždy, na nějakou dobu na "trůn" usedne například Doctor Doom.

Situace se prostě roztomile zkomplikuje a jde o látku, ze které by se dalo čerpat hned pro několik filmů. Ovšem, zatím nic takového není v plánu.

Pokud se ale pro to Marvel rozhodne, pak může počítat s Russoovými, což je dobrá zpráva.

Zatím jejich poslední komiksovka Avengers 4 bude k vidění 25. dubna 2019.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat