Daredevil: A je to tady, Netflix zařízl i tuhle milovanou komiksovou sérii

Nikdo není v bezpečí.

Netflix se v poslední době rozjel a to ne v dobrém slova smyslu. Streamovací gigant se začal ve velkém zbavovat marvelovských seriálů. Nejdříve to schytal Iron Fist, což nebylo velkým překvapením. První řada nebyla zrovna dobře hodnocena a přestože druhá byla výrazně lepší, tak počet diváků výrazně klesl.

Ovšem, poté přišlo překvapení, když byl po dvou řadách zrušen také Luke Cage, který je miláčkem recenzentů. Spousta lidí se tak začala obávat toho, že by podobný osud mohl potkat i zbývající marvelovské projekty.

Konkrétně tedy Daredevila, Jessicu Jones a Punishera. Nicméně, v případě prvního jmenovaného se jistě spousta lidí domnívala, že je z této trojice nejméně ohrožený.

SOUVISEJÍCÍ: PROČ JSME POSTAVY Z MARVELOVSKÝCH SERIÁLŮ NEVIDĚLI V AVENGERS: INFINITY WAR

Omyl, aktuálně jsme se dozvěděli, že Netflix Daredevila odpískal po třech skvělých řadách. A to bez ohledu na to, že tvůrci už měli připraven návrh na čtvrtou.

Ovšem, v případě postavy Daredevila (Charlie Cox) Netflix naznačil, že se neloučí úplně:

"I když seriál na Netflixu skončil, tři existující řady budou nabízeny skrze naše služby ještě roky a postava Daredevila bude žít dál v budoucích projektech od Marvelu."

Jestli to znamená, že se objeví v některým ze dvou (zatím) nezrušených seriálech (vyjma Defenders, ti nebyli zrušeni oficiálně, ale nedá se čekat, že na Netflixu uvidíme druhou řadu) nebo zda se chystá něco nového, to těžké říct.

Zprávu o zrušení Daredevila nesou fandové velmi těžce, samozřejmě už vznikají petice, ale obávám se, že to nebude mít velký vliv.

Ale netřeba házet flintu do žita, vůbec bych se nedivil, pokud by se Daredevil (i některé jiné postavy, kterým byly zrušeny seriály) objevily na nové streamovací službě Disneyho nazvané Disney+.

Netflix tedy ponechal "naživu" dva marvelovské seriály a to Jessicu Jones a Punishera. U obou byly schváleny další řady, tak bychom se jich snad měli dočkat. Nicméně bych se nedivil, pokud by byly také poslední. Alespoň na Netflixu.



Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat