Captain America: Občanská válka - Marvelovské herečce nevadilo, že ve filmu nebyla

Proč ne.

Jak jsme zjistili, původně se počítalo s tím, že se Wasp objeví už v Captain America: Občanská válka (2016), ale nakonec bylo rozhodnuto, že ji uvidíme až v Ant-Man a Wasp (2018). Jen pro informaci, nemluvíme o Hope van Dyne, ale jejím superhrdinském alter egu Wasp.

A jak to tak vypadá, její představitelce Evangeline Lilly se vlastně ulevilo:

"Popravdě se mluvilo o tom, že budu v Captain America: Občanská válka a měla jsem z toho trošku obavy, protože by byla představena v příběhu, který nemá nic společného s Hope nebo s tím, že si poprvé oblékne kostým Wasp. Byla bych nervózní a trochu zklamaná z toho, že postava, která je označována jako první ženská superhrdinka v Marvelovském universu nebude mít svůj film o zrození. Marvel Studios mi zavolali a řekli mi, 'Nepoužijeme tě v Občanská válce,' a já si pomyslela, 'Hurá! To je skvělé!' Oni prohlásili, 'Nech nás to vysvětlit, nebuď smutná - my ti opravdu chceme dát její film o zrození. Chceme jí poskytnout celý film a udělat z toho důležitý moment.' A já už je předběhla a byla jsem velmi nadšená, že se to stane."

Nakonec to asi dopadlo dobře, protože v Občanská válce by asi nebylo dost času vysvětlovat detaily o Wasp a takhle měla mnohem víc prostoru. Dá se tak pochopit, že Evangeline měla z toho, jak se situace vyvinula radost.

A stejně tak má určitě radost, že ji uvidíme ve čtvrtých Avengers 25. dubna 2019.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat