Avengers: Ve čtyřce se dočkáme nové hrozby a odhaleni dva přeživší lusknutí prstů

Kteří?

Thanos (Josh Brolin) v Avengers: Infinity War (2018) změnil v prach polovinu galaxie. Schytala to i spousta různých hrdinů a záporáků, ale samozřejmě nebyl ve filmu dostatek času ukázat nám, kdo všechno přežil.

U některých postavt jsme to tak zjistili díky vyjádření jejich představitelů, u jiných s pomocí reklamních předmětů k Avengers 4 a u dalších například díky doprovodným komiksům nebo knihám.

Například v knize Avengers: Infinity War: The Cosmic Quest, Vol. 2: Aftermath jsme se dozvěděli, že mezi přeživšími jsou možná ne hlavní, ale určitě oblíbené postavy a to doktor Erik Selvig (Stellan Skarsgård) a Darcy Lewis (Kat Dennings).

Právě tahle dvojka se snaží zjistit, co se vlastně stalo, protože většina světa netuší, co bylo příčinou toho, že se půlka lidí změnila v prach. 

SOUVISEJÍCÍ: K PORÁŽCE THANOSE MŮŽE PŘISPĚT NEČEKANÁ POSTAVA

Nicméně, v knize je uvedeno také to, co už nám bylo v minulosti naznačováno, ve čtvrtých Avengers se dočkáme další nebezpečné hrozby, která bude zřejmě větší než Thanos:

"Netuší, že přichází nový nepřítel, který hrozí tím, že je všechny zničí..."

Není šokem, že nám zřejmě bude představen nový záporák, když se ve čtyřce zřejmě rozloučíme s Thanosem. Otázkou ale je, kdo by to měl být. Často se spekuluje o postavě jménem Annihilus, ale to potvrzeno nebylo.

To, kdo číhá ve stínech zřejmě zjistíme až 25. dubna 2019 během premiéry.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat