Avengers 4: K porážce Thanose může přispět hodně nečekaná postava

Je to možné?

Ve čtvrtých Avengers se hrdinové budou snažit eliminovat Thanose (Josh Brolin), který v Avengers: Infinity War (2018) nechal zemřít polovinu obyvatel galaxie.

Je ale otázkou, jakým způsobem bude Šílený Titán poražen a kdo k tomu přispěje. I když se řady postav výrazně ztenčily, pořád jich dost zbývá. Ovšem, někteří fandové věří, že výraznou roli v odstranění Thanose sehraje nečekaný jedinec. Kdo? Vědátor ze série filmů Thor Erik Selvig (Stellan Skarsgard).

Proč by to měl být zrovna on? Víme, že byl pod vlivem Kamene nekonečna Mind Stone, což mu prý umožnilo vidět Thanosův plán v podobě lusknutí prsty a navíc, byli jsme svědky toho, že Erikovi trošku "hráblo", ale současně byl schopen předpovědět několik zlomových událostí z Marvelovského filmového universa.

V Thor: Temný svět pak promluvil o cestování v čase a prostoru, což by mělo mít spojitost s Quantum Realm, které má údajně sehrát výraznou roli v příběhu čtvrtých Avengers.

Teorie mluví o tom, že si Erik ví, že Thanosovo lusknutí prsty způsobilo jakýsi zlom v multivesmíru (Marvelovské universum je tvořena mnoha vesmíry) a hrozí, že se multivesmír kvůli tomuto zlomu zhroutí.

Jelikož Erik má k dispozici všechny tyto informace a schopnost odhadnout budoucnost, jeho rady a pomoc se tak stanou klíčovými v porážce Thanose.

Ovšem, je tu jiná věc a to, že zlom v multivesmíru upoutá pozornost ještě větší hrozby, než je Thanos, která vstoupí na scénu. A v minulosti bylo skutečně naznačeno, že se 25. dubna 2019 ve čtvrtých Avengers objeví někdo nebezpečnější než je Šílený Titán.

Upřímně, je to poměrně komplikovaná teorie a pochybuji, že se do posledního písmenka vyplní, ovšem, některé prvky by se ve filmu objevit mohly. To uvidíme ale až za několik měsíců.

Zdroj: Reddit (mushbert)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat