Aquaman: Druhý nejlepší film od DC a je to jako marvelovka, hlásají první názory

Vypadá to nadějně.

Už příští měsíc, konkrétně 13. prosince uvidíme další sólovku od DC a to Aquamana. A zdá se, že se máme na co těšit a DC konečně po delší době natočilo něco povedeného. Alespoň to tak vypadá z prvních názorů:

"Julia Andrews namluvila obřího krakena v Aquamanovi a jestli tohle není není nejlepší doporučení pro tento film, tak už nevím co," Terri Schwartz (IGN)

"Jsem nadšen, že můžu vyjádřit, jak moc jsem si užil Aquamana! Je to skvělé dobrodružství, které stojí na několika fantastických akčních sekvencí a lokacích, se skvělou zápletkou pro hrdinu, který je skvěle zahrán Jasonem Momoou. Budován je zábavný svět a vypadá nádherně. Skvělý krok pro DCEU," Eric Eisenberg (CinemaBlend)

"Aquaman je skvělý. James Wan vytvořil opravdu unikátní superhrdinský origin film, který často vstupuje do žánru epických fantasy, ale drží ho při zemi rodina a objevování. Svět je obrazově neuvěřitelný. Jason Momoa jako Arthur Curry je naprostý drsňák a Patrick Wilson vyniká!" Bradon Davis (ComicBook)

"Aquaman je velká, zábavná, divoká jízda. Nestydí se za svou melodramatičnost a za to, že je přepálený a to v největším smyslu tohoto slova, který si jen umíte představit. Některé chvilky jsou tak trochu nepovedené, ale ne většina a překvapivě to dobře funguje ve spojení s pestrobarevným nádechem. Druhý nejlepší DCU film. JOOOOOOO!" German Lussier (io9)

"Aquaman je lepší, než byste čekali. Působí jako marvelovský film z jejich první fáze a to v dobrém slova smyslu. Nejlépe to funguje, když jde o zábavu a nebere se to příliš vážně. Black Manta je skvělý padouch, kterého budou fandové komiksů milovat. Některé naprosto spektakulární záběry a dobrá akce," Peter Sciretta (SlashFilm)

"Velký úspěch, mokré vítězství pro DC. Aquaman je epický, dobrodružství, které je nečekanou trefou, jenž vtáhne fanoušky do neuvěřitelně kreativních světů. Občas potrhlé, ale je to rozdováděná zábava. Podívejte se na to, na co největším plátně!" Sean O'Connell (CinemaBlend)

Vypadá to, že se DC vzchopilo. První (druhá) vlaštovka jaro nedělá, ale pokud bude DC pokračovat podobným stylem, má šanci uspět.

Navíc, analytici očekávají, že by film mohl v USA a Kanadě začít se 100 miliony dolarů, což by byl velmi slušný úspěch.

Vyrazíte na Aquamana do kina?




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat