Avengers: Uspokojilo Thanose vyhlazení půlky galaxie?

Co na to jeho představitel?

Thanos (Josh Brolin) v Avengers: Infinity War (2018) dosáhl svého, získal všechny Kameny nekonečna, zasadil je do rukavice Infinity Gauntlet, luskl prsty a půlka obyvatel galaxie se změnila v prach.

Ovšem, znáte to, někdy po něčem hrozně toužíte a když toho dosáhnete, tak to není tak bezva, jak jste doufali. Byl tedy Thanos spokojen, když dosáhl svého, i když za to zaplatil nemalou cenu? Jeho představitel Josh Brolin věří, že ano:

"Snaží se napravit vesmír. Snaží se nastolit rovnováhu v kosmu a aby toho dosáhl, musí ničit spoustu věcí. Takže je tu Thanos válečník a pak je tu Thanos, které vidíte v jeho chatrči. Osobně mám rád toho druhého, protože je více skutečný. Je naprosto a totálně spokojen s tím, že dosáhl toho, co si vytyčil."

Sice během toho byl zraněn (a podle tvůrců to bude mít trvalé následky) a přišel o milovanou osobu (Gamoru), ale očividně je i tak spokojen. Ale všem je nám asi jasné, že si svého úspěchu nebude užívat zase tak dlouho, protože v Avengers 4 (premiéra 25. dubna 2019) se hrdinové pokusí zvrátit to, co se stalo.



Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat