Avengers 4: Přivede Black Widow zpět Hulka?

Co vy na to?

V Avengers: Infinity War (2018) se na chvíli ukázal Hulk (Mark Ruffalo), ale později se odmítal zapojit do dění, přestože se ho Bruce Banner snažil přesvědčit, aby přiložil ruku k dílu.

Ovšem, je jasné, že ve čtvrtých Avengers bude Hulka potřeba a je otázkou, jak ho přivést zpět. A jedna teorie mluví o tom, že to bude Natasha Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson), díky komu se Hulk vrátí.

Objevují se názory, že se Black Widow záměrně ocitne v situaci, kdy jí bude hrozit velké nebezpečí a víme, že Hulka/Bruce a Black Widow pojít více než přátelství a Hulk se tak objeví, aby ji zachránil. Kromě toho, to, že se Natasha rozhodne riskovat by mohlo znovu spojit Iron Mana (Robert Downey Jr.) a Kapitána Ameriku (Chris Evans), kteří sice v Infinity War spolupracovali, ale pořád je rozděluje nedůvěra a pochyby. Stejně tak Iron Man nevěří Black Widow, která se přidala během Občanská války na stranu Kapitána.

To, že by se vrhla do velkého nebezpečí by mohlo být zabití dvou much jednou ranou. Přivolání Hulka a sblížení kdysi skvělých spojenců.

Není to vůbec špatná idea, dalo by to šanci zazářit Black Widow a kromě toho by to poskytlo větší smysl jejímu vztahu s Hulkem, který není mezi fanoušky zrovna populární.

Přijde vám tahle teorie reálná?

Čtvrtí Avengers budou mít premiéru 25. dubna 2019.



Zdroj: Reddit (blaq_fenrir)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat