Avengers: Infinity War - Co byl jeden z nejvýjimečnějších momentů z natáčení?

Prozradil šéf Marvelu.

Pokud chcete být hercem, tak se na to jde buďto přes postel (vtípek... tedy možná), přes talent a nebo vzhled. Případně máte talent a vzhled. Ale ani to někdy nestačí, důležité je také charisma a to, jaká je mezi herci chemie.

Toho si je vědom šéf Marvel Studios Kevin Feige. To je jasné z jeho vysvětlení, proč byl vlastně najat Chris Pratt pro roli Star Lorda:

"Vždy si sami obsazujeme role pro filmy, které točíme, ale také přemýšlíme o budoucnosti. Takže když jsme obsazovali Chrise Pratta, potřebovali jsme nejlepšího Star-Lorda, ale současně jsme si řekli, 'Potřebujeme někoho, kdo jednoho dne bude na stejné úrovni jako Robert Downey Jr.' První den na Avengers: Infinity War tam byl Robert, Chris Pratt, Tom Holland a bylo to opravdu skvělé! Bylo tu jen pár momentů tady v Marvel Studios, kdy jsme se museli prostě na chvilku zastavit a štípnout se. Tohle byl jeden z nich."

Ano, všichni tři pánové jsou skvělí, o tom není sporu a cíl Marvelu byl splněn, chemie mezi pány fungovala.

A zřejmě bude fungovat i 25. dubna 2019 v Avengers 4. Tam by se bez ohledu na události v Avengers: Infinity War (2018) měli objevit všichni tři zmínění herci.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat