Avengers: Infinity War - Podle šéfa Marvelu je Thanos nejlepší záporák

Asi tušíte.

Thanos (Josh Brolin) je zatím tím nejvýraznějším záporákem, který se objevil v Marvelovském filmovém universu. Všichni víme, že je tedy extrémně důležitý, ale pokud byste si tím nebyli jistí, vysvětí vám to šéf Marvel Studios Kevin Feige:

"Thanos číhal ve stínech s touhou získat tyhle Kameny nekonečna, které hrají důležitou roli v našich ostatních filmech. Představili jsme Tesseract, u kterého bylo odhaleno, že je to Space Stone, Mind Stone, který byl vyjmut z Lokiho žezla a poté vložen do Visionova čela a Time Stone, který je Okem Agamotta, nosí ho Doctor Strange a je také Kamenem nekonečna! A samozřejmě Strážci mají co do činění s Power Stone. Takže tyhle vyprávěcí metody, které zasazujeme do každého filmu budou dál hrát roli a budou fungovat společně. Na tohle jsme lákali šest let. To je v případě filmů dlouhá doba, než se to vyplatí. Thanos tak musí být nejlepším záporákem v našich filmech."

Thanos je rozhodně zajímavý záporák, ale asi ne všichni budou souhlasit s tím, že je nejlepší, v marvelovských filmech bylo hned několik skvělých padouchů, konkurence je prostě hodně veliká a je těžké vybrat toho nej.

SOUVISEJÍCÍ: VÍC ŠKODY NAPÁCHAJÍ SUPERHRDINOVÉ, NE ZÁPORÁCI

Nejen Thanose uvidíme 25. dubna 2019 ve čtvrtých Avengers.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat