Tohle prý uvidíme v prvním traileru na Avengers 4. Zní to hodně zajímavě

Co vy na to?

Zatím není jasné, kdy bude zveřejněna první ochutnávka ze čtvrtých Avengers (premiéra 25. dubna 2019), ale mohlo by to být už tento nebo příští měsíc. Čeká nás tak ještě minimálně pár dnů až týdnů čekání. Teď se ale objevil popis toho, co bychom ve videu mohli vidět:

"Trailer začíná záběrem na poškozenou Infinity Gauntlet na poli na planetě s farmou. Kamera se zaměří na Gauntlet, uslyšíme hlas Tonyho 'Byli jsme předurčeni k prohře.' Začne hrát epická hudba. 

Letadlo Quinjet přistává ve wakandské pustině zatímco slyšíme Stevea Rogerse, který říká, 'Došli jsme tak daleko.' Tony a Nebula vystoupí z letadla, když se objeví zbývající Avengers. Na Stevově tváři se objeví úleva a řekne: 'Tony.' Tony, zdánlivě poražen, potřese hlavou a přátelsky se ušklíbne na Kapitána. Objeví se logo Marvel Studios a my se dočkáme záblesku bitvy v New Yorku z Avengers z roku 2012. Loki vypadá šokovaně a zmateně, když se nachází na vrcholku Starkovy věže. Objeví se záblesk modrého světla a kamera se otočí zpět. Následně vidíme wakandský trůn s M'Bakuem v čele. Je obklopen svými novými královskými strážci (kombinace jeho kmene a bojovnic Dora Milaje). Shuri a Banner pracují na novém projektu v laboratoři. Black Widow, plně vybavena, je s rodinou Hawkeye v domě, který jsme viděli v Age of Ultron. V podstatě vše je rozházené nebo zničené. Natasha studuje jakýsi druh mapy s mnoha fotografiemi a lokacemi. Rychlý záběr na Thanose ho ukazuje s dlouhým mečem, jak kráčí uličkou v New Yorku. Další záběr ukáže postavu se svítícíma očima, která má tvář zakrytou kapucí a míří lukem a šípem, předtím než vystřelí na kameru.

Scott Lang bez kostýmu pobíhá v parku vyhýbajíc se výbuchům. Záběr z vesmíru - Thor a Valkýra jsou na palubě lodi Kree. Thor říká, 'Pokud jsou příběhy pravdivé, vy jste poslední nadějí vesmíru. Pokud něco takového vůbec dál existuje.' Další záběr ukazuje staršího odhodlaného Tonyho Starka, který kráčí po novém velitelství S.H.I.E.L.D.u. Má uniformu S.H.I.E.L.D.u a nese oranžový kufřík. Banner (ve spandexu) pro něco běží, vypadá vyděšeně. Další záběr ukazuje Ant-Mana, který se objeví ze záblesku světla a přistane na zničeném místě. Vidíme okolí skrze jeho helmu. Podívá se doleva a doprava a pak znovu doleva a řekne, 'Co to kruci...' Kamera zabere planetu Vomir a její hvězdy. Následuje záběr na Rocketa a Nebulu, kteří upravují nějaké zbraně v laboratoři. Rocket říká, 'Můžeme vyzkoušet tohohle miláčka?' Oba se na sebe usmějí a ťuknou si pěstí.

Následuje první záběr na Iron Mana a jeho červeno-zlaté brnění s nanotechnologií. Hulk padá z nebe a přistane před ním. Thanos v brnění se uměje. Hulk se na něj usměje zpět. Následuje scéna z Japonska. War Machine, Natasha a Steve (všichni ve svých kostýmech) jsou obklopeni Yakuzou. Hawkeye/Ronin projde mezi nimi a dorazí k Avengers. Následuje intenzivní pohled mezi Clintem a Nathashou. Další záběr je ze Sanctum, Wong komunikuje s duší Strange skrze portál. Další záběr ukazuje šedovlasé Tonyho Starka a Ant-Mana v postapokalyptickém New Yorku. Probleskne několik různých scén. Vidíme poletující Captain Marvel s hořícími pěstmi a zářícíma očima. Thanose v Soul Stone s malou Gamorou, která na něj křičí, Lokiho a Thora, jak společně bojují proti Chitauriům. A Tony předává Steveovi úplně nový štít a to ve wakandském korunním sálu.

Střih zpět na Tonyho a Scotta, Tony otevírá oranžový kufřík a Scott mu předává zářící náramek. Tony se zeptá, 'Jak? Jak je tohle vůbec možné?' Iron Man a Ant-Man cestují skrze dimenzi Quantum Realm. Tony a Scott se ocitnou zpět v bitvě o New Yorku v roce 2012. Finální záběr před názvem odhaluje Kámen nekonečna, který mizí z Thanosovy poškozené rukavice. On náhle vstane a nasadí si brnění. Jeho tvář změní výraz z extrémní zuřivosti na výhrůžný úsměv."

Objeví se název Avengers: Annihilation.

Hulk trénuje v novém sídle S.H.I.E.L.D.u s Black Widow a Stevem. Steve si všimne, že Hulk trénuje v poslední době non-stop a zeptá se proč. Hulk odpoví normálním Bannerovým hlasem, 'Má odveta se blíží, cítím to."

Zatím není samozřejmě jasné, zda jde jde o pravdivý popis nebo ne, ale spousta momentů odpovídá tomu, co se tuší. Buď si tedy dal někdo hodně práce s vymýšlením hodně působivého popisu nebo jde o reálné info.

Líbil by se vám takový trailer?

Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. To vypadá celkem pochybně. Nemyslím, že by odhalili tolik. Navic mi to zní jako několik fandom teorii nacpaných do sebe :D

    OdpovědětVymazat