Herečka si myslí, že X-Meni a Avengers v jednom vesmíru nebudou fungovat

Proč?

Disneymu se po dlouhém vyjednávání podařilo získat Fox a tím pádem bude za nějakou dobu možné přivést postavy, na které má Fox práva do Marvelovského filmového universa (Marvel patří Disneymu).

Tím pádem bychom se měli dočkat toho, že se Marvelu vrátí X-Meni, Deadpool nebo Fantastická čtyřka. A většina lidí je z téhle představy nadšená. Ovšem, herečka z X-Menů, představitelka mladé Jean Grey Sophie Turner tvrdí, že by to nemuselo úplně fungovat:

"Mám pocit, že komplexnost toho, že se společnost vyhýbá X-Menům a odsouvá je na okraj, není něco, co se děje v Avengers universu. Samozřejmě chci vidět crossover, ale nemyslím si, že témata z X-Menů budou fungovat dobře ve spojení s Avengers. Bude to velmi jiné. Pokud to udělají, budu nadšená z šance se podívat na to, jak to dopadne."

Je faktem, že v Marvelovském filmovém universu se podobné motivy příliš neřeší, zatímco ve filmech X-Men je diskriminace jednou z hlavních nosných linií. Na názoru Sophie tak něco bude. Ale zase těžko očekávat, že Disney bude udržovat dva samostatné komiksové vesmíry, speciálně pak s ohledem na to, že všechny z postav pocházejí ze stránek komiksů stejné společnosti.

Sophie uvidíme v Dark Phoenix (původně X-Men: Dark Phoenix) 6. června příštího roku (pokud se opět neposune datum premiéry).

Zdroj: Newsweek
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat