Které postavy s největší pravděpodobností uvidíme ve čtvrtých Avengers?

Kdo se vrátí?

Marvel sice stále nepotvrdil kompletní přehled postav, které uvidíme 25. dubna 2019 ve čtvrtých Avengers, ale server CB se rozhodl analyzovat dostupné informace jako jsou fotografie z natáčení nebo vyjádření herců a sestavil seznam těch, na které se můžeme těšit:

Captain America (Chris Evans) - Kapitán Amerika přežil události v Avengers: Infinity War (2018) a navíc herec potvrdil, že na filmu pracoval.

Iron Man (Robert Downey Jr.) - Stejně tak Tony Stark je naživu a podle všeho sehraje ve čtvrtých Avengers klíčovou roli.

Thor (Chris Hemsworth) - I on přežil lusknutí prsty a i u něj bylo potvrzeno, že na filmu pracoval.

Hawkeye (Jeremy Renner) - V Infinity War jsme ho sice neviděli, ale víme, že ve čtyřce se vrátí.

Black Widow (Scarlett Johansson) - Jediná ženská původní členky Avengers se také nezměnila v prach, takže ji můžeme očekávat.

Bruce Banner/Hulk (Mark Ruffalo) - Bruce přežil Infinity War a navíc se artworcích ke čtvrtému dílu objevil Hulk v novém kostýmu, takže je jeho účast jasná.

Vision (Paul Bettany) - Vision sice nedopadl úplně nejlépe, ale práci na filmu potvrdil jeho představitel Paul Bettany.

War Machine (Don Cheadle) - I James Rhodes je přeživším a navíc dostupné materiály odhalily, že War Machine bude mít vylepšené brnění, tím pádem je jasné, že se vrátí.

Bucky Barnes (Sebastian Stan) - Aktuální White Wolf se sice stal obětí Thanosova lusknutí prsty, ale Sebastian potvrdil, že se na něj můžeme těšit.

Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) - Gwyneth ukázala fotky z natáčení, tím pádem je jasno. Navíc bude mít zřejmě vlastní brnění, aby se také zapojila do boje.

Happy Hogan (Jon Favreau) - Informace z natáčení naznačily, že se můžeme těšit i na roztržitého bodyguarda Tonyho Starka.

The Wasp (Evangeline Lilly) - Dostupné materiály daly vědět, že se v Avengers 4 bude prohánět i Wasp.

Ant-Man (Paul Rudd) - Účast Paul Rudda potvrdilo video, na kterém se objevily některé hvězdy čtvrtých Avengers.

Nick Fury (Samuel L. Jackson) - Nick a Maria Hill (Cobie Smulder) se sice změnili v prach, ale minimálně Nick bude podle dostupných informací v Avengers 4 k vidění.

Black Panther (Chadwick Boseman) a Shuri (Letitia Wright) - Black Panther byl jednou z obětí Thanose, nicméně Chadwick byl k vidění na natáčení a pokud jde o Shuri, tak její představitelka svou účast v rozhovoru (omylem) potvrdila.

Okoye (Danai Gurira) - Vůdkyně elitní jednotky bojovných žen Dora Milaje bude mít podle různých zdrojů ve filmu důležitou roli.

Strážci Galaxie (Star-Lord, Nebula, Rocket, Drax, Mantis, Nebula) - Přestože ze Guardians of the Galaxy přežili jen Nebula a Rocket, tak se v podstatě ví, že se minimálně většina z nich vrátí. Ať už je to známo díky materiálům z natáčení nebo rozhovorům s herci. Jen u Groota není jasné, zda se také objeví.

Captain Marvel (Brie Larson) - Přítomnost jedné z nejmocnějších marvelovských postav je jistá věc, už jen s ohledem na potitulkovou scénu z Infinity War.

Wong (Benedict Wong) - Účast přítele Doctora Strange (Benedict Cumberbatch) potvrdil sám jeho představitel Benedict Wong.

Spider-Man (Tom Holland) - Návrat Spider-Mana naznačuje hromada indicií. Například to, že podle posledních informací by se měl Spider-Man: Far from Home odehrávat těsně po čtvrtých Avengers.

Thanos (Josh Brolin) - Thanos sice údajně nebude největší hrozbou ve čtvrtých Avengers, ale je jasné, že se tenhle padouch vrátí.

Pokud jde o ostatní hrdiny, tak asi nebude překvapením, pokud se mnozí z nich objeví, ale s ohledem na to, že je jen málo náznaků (nebo žádné) toho, že se vrátí, do přehledu nebyli zařazeni.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat