DC seriál Titans je lepší než Avengers: Infinity War, myslí si herec

Souhlasíte?

Asi i největší fandové DC si už přiznali, že hrané filmy se na ty od Marvelu nechytají. Pokud ale jde o situaci na seriálovém poli, tak v tomto případě těžko najít vítěze. Někdo miluje Flashe, někdo Daredevila a tak by se dalo pokračovat.

Řekněme to tak, že v seriálové oblasti není jasný vítěz. I když pravdou je, že nedávno se DC vytasilo s těžkým kalibrem a to brutálním a temným seriálem Titans.

Ten si v případě akčních scén a atmosféry v ničím nezadá například se zmíněným Daredevilem. Zatím byly zveřejněny tři díly a nutno říct, že se nám tu rodí opravdu zajímavý kousek.

A jeden z herců ze seriálu, Alan Ritchson (Hawk) má v Titans hodně velkou důvěru, přijdou mu lepší než například Avengers: Infinity War (2018) a tady je důvod:

"Myslím si, že jsem prostě tak nadšen, protože fandové konečně dostali syrové lidské superhrdiny. Pro mě je důvod, proč nechodím na filmy jako Infinity War a podobně to, že v tom není žádný risk. Všichni působí celou dobou nezranitelně."

Je pravda, že Titans hrdiny nešetří, nejsou to žádné neporazitelné mašiny (alespoň ne všichni), ale není asi úplně fér srovnávat Titans s Avengers: Infinity War, protože oba projekty sice spadají do komiksového žánru, ale Infinity War jsou podívanou pro celou rodinu, zatímco Titans jsou nabízeni skrze streamovací služby a tam je dovoleno se víc odvázat, pokud jde o brutalitu.

Já bych to shrnul tak, že zábavní mi přijdou jak Titans, tak Avengers.

Zdroj: CBR

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat