DC potvrdilo přijetí Jamese Gunna. Shazamův kostým bude v druhém traileru vypadat jinak. A seriál Iron Fist byl zrušen

Komiksové zajímavosti.

Nedávno se začalo mluvit o tom, že DC pokukuje po tvůrci Guardians of the Galaxy Jamesu Gunnovi, kterého vyhodil Disney kvůli drsným (ale zhruba deset let starým) vtipům na Twitteru.

A nyní to bylo oficiální potvrzeno, James napíše scénář k další Suicide Squad.

"Je to oficiální, máme nového člena DC rodiny: oceňovaného scenáristu/režiséra Jamese Gunna, který napíše Suicide Squad 2. Gunn je připraven nabídnout naprosto nový přístup k této značce poté, co byl první film napsán a zrežírován Davidem Ayerem," oznámila moderátorka magazínu DC Daily Tiffany Smith.

Zajímavé je, že mluví o Suicide Squad 2, i když se spekuluje o tom, že půjde o reboot a ne o pokračování a také zatím nebylo potvrzeno, že se James ujme i režie. O tom prý aktuálně jedná.

Datum premiéry ještě oznámeno nebylo.

Nová image?

Pro mě bylo největší zklamání na prvním traileru k filmu Shazam! kostým hlavního hrdiny (Zachary Leviho) a podle reakcí na internetu jsem nebyl sám.

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ UPOUTÁVKA NA SHAZAMA!

Ale zdá se, že DC tentokrát nářky fandů vyslyšelo a podle všeho bude kostým vypadat jinak. Trenér Marka Stronga (doktor Sivan) měl údajně prohlásit, že se kostým ve druhém traileru dočká změn.

Zatím ale není jasné, kdy upoutávku uvidíme. Film samotný má pak premiéru 4. dubna 2019.

Iron Fist se třetí řady nedočká

Ze sólových komiksových seriálů vznikajících ve spolupráci Marvelu a Netflixu byl Iron Fist nejhůře hodnocený. Ovšem, novináři se většinou shodli na tom, že druhá řada byla výrazně lepší než první. Jenže, ani to seriál nezachránilo a bylo oznámeno, že se třetí řady nedočká. Disney sice zvažuje, že by dal Iron Fistovi šanci na své streamovací službě, ale zatím nebylo nic potvrzeno.

Zdroj: Twitter

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat