Ne, díky. Sólovka milovaného X-Mana Gambita prý bude romantickou nebo sexy komedií

Cože co?

Přestože původně existovaly velkolepé plány o tom, kteří X-Meni se dočkají vlastního filmu, nakonec to byl jen Wolverine (Hugh Jackman), který měl to štěstí (a hned třikrát). Ale už nějakou dobu se pracuje na sólovce Gambita.

Ovšem, v přípravách už je překvapivě dlouho, což není uklidňující a stejně tak prohlášení producenta Simona Kinberga vyvolává určité obavy:

"Když se podíváte na Gambita, tak je to podvodník a sukničkář a tak jsme prostě cítili, že je tu ta jeho povaha a swagger, což tomu propůjčuje nádech romantické komedie. Víte, když řeknu romantická komedie, používám tenhle termín velmi zřídka, je to stejné, jako když použiji termín western pro Logana. V případě Logana to není přestřelka během pravého poledne. Je to prostě nádech. A řekl bych, že v případě Gambita je tu nádech romantické nebo sexy komedie. Ale je to současně i superhrdinský film se záporáky a hrdiny, stejně jako všechny tyhle filmy."

No to jsem opravdu zvědavý, co z toho vyleze. Pokud tedy vůbec něco. Těžko říct, zda se vůbec začne natáčet. Film má sice naplánovanou premiéru na březen 2020, ale původně to mělo být už příští rok, tím pádem těžko říct, zda bude dodrženo nové datum.

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat