Herec z Iron Mana o Marvelu: "S*ru na ně"

Terrence Howard se s tím nepáře.

V prvním Iron Manovi (2008) si Jamese Rhodese zahrál Terrence Howard, který byl ale v pozdějších filmech nahrazen Donem Cheadlem. Podle Terrence bylo důvodem to, že mu Marvel vzal část peněz z platu za druhý díl a dal je Robertu Downeymu Jr. (údajně Marvel nabídl Howardovi osminu toho, co měl původně dostat a Robert se ho nezastal, přestože mu Terrence pomohl roli získat).

Není tak divu, že Howardův názor na Marvel nebyl zrovna pozitivní. Ale to bylo před skoro deseti lety. Už je herec klidnější a měl by zájem se vrátit, pokud by dostal šanci?

"Víte, co je vtipné? I když opravdu zbožňuji Dona Cheadlea a miluji to, co dělá, stále slyším spousty fandů, kteří se ptají, "Vrátíte se zpět a budete War Machinem? Vrátíte se a budete War Machinem?' Myslím si, že i když to možná je nesmírně úspěšná série, tak já na ně s*ru."

Howard se toho opravdu nebojí. Marvel (a jeho vlastník Disney) jsou jedněmi z největších hráčů ve filmové a televizní branži a přesto se herec neobává toho být velmi upřímný. Ale ne, že by se mu mohl člověk divit, podle všeho za ním před natáčením druhého Iron Mana přišli s tím, že mu dají jen malou část původně slíbeného platu a prohlásili, že filmu bude úspěšný s ním i bez něj. Sice se ukázalo, že Iron Man 2 (2010) skutečně finančně zabodoval i bez Terrence, ale i tak to byl z jejich strany hodně neférový přístup.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat