Marvel prý chystá zajímavou komiksovkou a režírovat by měl tvůrce Sherlocka Holmese

Zatím to ale nebylo potvrzeno.

Víme jen o pár komiksovkách, které má Marvel v následujících letech v plánu. Ale občas se objeví spekulace o tom, co chystá. Nové informace mluví o tom, že bychom se měli dočkat filmu Captain Britain and the Black Knight a režii by měl údajně dostat na starost Guy Ritchie (filmy Sherlock Holmes).

Je pravdou, že Marvel už zvažoval film Captain Britain. Přece jen, je to postava, která by jistě oslovila (nejen) evropské publikum.

Captain Britain se v komiksech objevil poprvé v roce 1976 a jde o superhrdinu jménem Brian Braddock, kterému schopnosti poskytli legendární mág Merlin a jeho dcera Roma.

Brian je mimochodem bratr Betsy Braddock, která je známá jako Psylocke. Ta už nám byla na plátně představena (hned dvakrát) a to v x-menovských filmech od Foxu.

Pokud jde o Black Knighta, tak tuhle přezdívku používalo hned několik postav. Těžko říct, o které je řeč v tomto případě, ale mluví se o tom, že by to mohl být Dane Whitman, což je vynikající bojovník, který dokáže vycítit magii a je to skvělý stratég. Kromě toho jde o člena Avengers.

Byť jde o zajímavé postavy, zatím není jasné, zda je Marvel opravdu přivede na plátna. Musíme si počkat, zda něco takového potvrdí.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat