Mark Ruffalo chce, aby vznikl film s Hulkem a Wolverinem

Není sám.

V komiksu i v animovaných seriálech a filmech se Hulk a Wolverine už střetli. Ale v hrané podobě zatím ne. A fandové by něco takového rádi viděli. Nejen oni, i představitel Hulka Mark Ruffalo by byl rozhodně pro:

"Dobře, samozřejmě je tu vždy kombo Banner - Black Widow, což si myslím, že je vždy dobrá kombinace. Tohle by ale také bylo skvělé vidět, tím chci říct, lidé mluví o tom, že se setkají Wolverine a Hulk, myslím si, že by to byla opravdu skvělá kombinace. A miluji Hugha a bylo by skvělé s ním něco udělat, pokud by byl pro. Vždy naznačoval, že by Hulk versus Wolverine byla opravdu zábava."

A i když je to zatím hudba vzdálené budoucnosti, tak je klidně možné, že se Hulk a Wolverine v budoucnu setkají. Disney (vlastník Marvelu) se intenzivně snažil získat FOX (vlastník práv na X-Meny, Wolverina, Deadpoola nebo Fantastickou čtyřku) a nakonec se mu to podařilo, i když to nebylo snadné.

Ovšem, potrvá to ještě více než rok (spíše dva) než bude obchod dokončen a poté už bude možné, aby se "foxovské" postavy objevovaly v marvelovkách.

Je tu ale ještě jeden problém a to, že Hugh Jackman už nechce hrát Wolverina. I když v minulosti naznačil, že pokud by se objevil v marvelovském filmu, možná by své rozhodnutí přehodnotil... Tak uvidíme, zda se opravdu dočkáme setkání dvou vzteklounů. Jednoho zeleného a druhého adamantiového.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat