Komiksové střípky: Venom bude rekordní, představitel Black Panthera je borec, Kit Harington nebude Batmanem

A trailer na Sabrinu slibuje hororovou podívanou.

Venom je napjatě očekávaným filmem, o tom svědčí popularita trailerů i to, jak intenzivně se o filmu mluví na sociálních sítích. Nepřekvapivě se tak předpokládá, že Venom odstartuje ve velkém. Konkrétně se počítá s tím, že si z USA a Kanady během prvního víkendu odnese něco mezi 60 až 70 miliony dolarů. Pokud se to filmu povede, tak si připíše rekord v podobě nejúspěšnějšího říjnového premiérového víkendu, který zatím drží Gravitace (2013) s 55,7 miliony dolarů.

Venom má českou premiéru 4. října.

Kit není Batmanem

Nedávno se objevila zpráva, že je Kit Harington horkým kandidátem na roli Batmana (pokud se jí Ben Affleck skutečně vzdal, o čemž se aktuálně hodně mluví). Ovšem, zřejmě šlo jen o novinářskou kachnu, redaktor Entertainment Weekly James Hibberd totiž na Twitteru napsal:

"Když jsem volal zástupci Kita Haringtona o téhle spekulaci o Batmanovi, bylo to poprvé, co o něčem takovém slyšel. Takže ne (naneštěstí)!"

Black Panther pomáhá i v reálu

Chadwick Boseman si získal srdce hromady fandů díky hlavní roli ve filmu Black Panther (2018), ve kterém ztvárnil stejnojmenného superhrdinu. Ale Chadwick pomáhá i v reálném životě. Sice se neprohání v kostýmu a nebojuje se záporáky, ovšem dělá něco stejně záslužného. Rozhodl se navštívit nemocné děti a jejich rodiny v nemocnici St. Jude Children's Research Hospital, kam ho pozvala herečka Marlo Thomas.


Určitě si pamatujete na sitcom (inspirovaný komiksem) Sabrina - mladá čarodějnice. Netflix chystá novou verzi a bylo řečeno, že bude mít hororový nádech. Je tu upoutávka, která dává vědět, že tvůrci nelhali, opravdu půjde o překvapivě o mrazivou podívanou.

Premiéra se odehraje 26. října.



Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat