Komiksové střípky: Jak by vypadala Kate Beckinsale jako Wonder Woman? Kolik stál film Captain Marvel? A rekordní Spider-Man

Komiksové zajímavosti.

Wonder Woman je aktuálně Gal Gadot. A byla to skvělá volba. Ovšem, v minulosti se do téhle role zvažovaly i jiné kandidátky a jednou z hlavních byla Kate Beckinsale. Nevím jak vám, ale mně by se Cate jako princezna Amazonek Diana líbila. Pokud si ale neumíte představit, jak by jako Wonder Woman vypadala, tak BossLogic vám to ukáže.


Mimochodem, Marvel bude mít brzy odpověď na film Wonder Woman (2017) v podobě první ženské marvelovky Captain Marvel. A pokud vás zajímá, na kolik film vyšel, tak je to údajně 152 milionů dolarů.

To je poměrně skromné číslo ve srovnání s některými jinými marvelovkami. Film by se tak zařadil mezi levnější projekty od Marvelu. Nicméně, pořád je to víc (i když jen o trochu), než na kolik vyšla Wonder Woman, ta stála 149 milionů dolarů (a vydělala jich skoro 822).

Uvidíme, jak si povede Captain Marvel, která má premiéru 7. března 2019.

Spider-Man je teď hodně v kurzu, nejen díky filmům, ale také povedené videohře. Plno lidí by si tak přálo alespoň na chvíli obléknout kostým Pavoučího muže. Ti, kteří to udělali, se sešli ve Stockholmu a vznikl z toho rekord zapsaný v Guinessově knize rekordů. Na jednom místě se totiž v jednu chvíli objevilo 547 osob v kostýmu Spider-Mana.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat