Jak podle fanoušků zachrání Doctor Strange galaxii ve čtvrtých Avengers?

Co vy na to?

V Avengers: Infinity War (2018) jsme byli svědky toho, že se Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) vzdal Kamene nekonečna Time Stone. Podle všeho je to součást jeho plánu, kdy z nějakých 14 milionů různých verzí budoucnosti jen v jedné mohou hrdinové porazit Thanose (Josh Brolin). Ale jak? Na to má odpověď fanouškovská teorie od uživatele Redditu Kelmerfuda.

Ten věří tomu, že půlka obyvatel galaxie, která se po lusknutí prsty změnila v prach nezemřela, ale byla uvězněna v takzvaném Soul World, což je dimenze uvnitř Kamene nekonečna Soul Stone.

Strangeovi se z ní podaří uniknout, ale pouze do Quantum Realm. Tam se mu ale povede kontaktovat Ant-Mana (Paul Rudd), který už v této dimenzi byl. Strange pak přes Ant-Mana chce poslat vzkaz Tonymu Starkovi (Robert Downey Jr.).

Ovšem, Ant-Man se omylem ocitne v časovém víru, který ho přenese do budoucnosti. V ní Ant-Man vyhledá Tonyho. Ten na Ant-Mana použije technologii B.A.R.F., která umožňuje znovu prožít vzpomínky. Díky tomu Tony zjistí, kterým časovým vírem projít, aby se dostal tam, kam potřebuje...

Určité prvky odpovídají tomu, co o příběhu čtvrtých Avengers tušíme, ale těžké říct, zda se zrovna tenhle fanoušek trefil. To se dozvíme 25. dubna 2019.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat