Dostanou drsné holky z marvelovských seriálů vlastní sérii? A japonský trailer na Aquamana

Komiksové střípky.

V komiksových seriálech vznikajících ve spolupráci Marvelu a Netflixu se objevují také dvě dámy, které komiksoví fandové velmi dobře znají. Jsou to Misty Knight (Simone Missick) a Colleen Wing (Jessica Henwick).

Ty v komiksech tvoří drsňácké duo Daughters of the Dragon a ve druhé řadě Iron Fista (a předtím v sérii Luke Cage) bylo ukázáno, že spolupráce těchto slečen funguje skvěle.

Šéf televizní sekce Marvelu Jeph Loeb je tak bombardován otázkami na to, zda se dočkají vlastní série. Co on na to?

"Jsou tu bezesporu skvělé věci, které můžeme udělat s těmito postavami, které máme a všude, kam se vydáte se vás lidé ptají na Daughters of the Dragon. Myslím si, že je to jak kompliment pro originální postavy, tak pro to, jak je Jessica a Simone ztvárňují, takže o tom přemýšlíme často... kdykoliv představíme novou postavu, ať už je to Vincent D' Onofrio jako Wilson Fisk nebo Alice Eva jako Typhoind Mary, vždy přemýšlíme o tom, zda je tomu stejně jako v komiksu, 'Je tohle postava, která unese na svých bedrech vlastní příběh?" Ale aktuálně máme pět sérii a je obrovská zodpovědnost pokračovat ve vyprávění skvělých příběhů Matta a Jessicy a Luke a Dannyho a Franka."

Zatím tedy nic potvrzeno nebylo, ale Punisher (Jon Bernthal) se také dočkal své vlastní série, poté, co po tom fandové hodně volali, tak třeba se to stane i v případě Daughtets of the Dragon. Já bych byl jedině pro.

Aquaman po japonsku

Pokud netrpělivě očekáváte film Aquaman, tak vám jistě udělá radost japonský trailer, který sice neobsahuje nové scény, ale zase je hodně dynamický a nabízí pro našince vtipně znějící japonský voiceover.

Film bude mít premiéru 13. prosince tohoto roku.


Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat