Iron Man? Kapitán Amerika? Thor? Captain Marvel? Ne, klíčem k vítězství v Avengers 4 bude prý Shuri

Alespoň podle fanouškovské teorie.

Kolem čtvrtých Avengers (premiéra 25. dubna 2019) se nepřekvapivě rojí hromada fanouškovkých teorií. Některé zajímavé, některé docela pravděpodobné, jiné "vařené z vody."

Těžko říct, kam patří ta následující. Ta mluví o tom, že klíčem k vítězství bude sestra Black Panthera (Chadwick Boseman) Shuri (Letitia Wright).

Ta se podle uživatele Redditu hockeytalkie stane po smrti svého bratra novým Black Pantherem. A jak víme, během rituálu se kandidát na Black Panthera ocitne v jakési astrálním dimenzi, kde se setkává se svými předky.

Shuri doufá, že tam narazí na svého bratra, ovšem nenajde ho. Není totiž mrtvý, respektive nezemřel klasickým způsobem, ale jednoduše přestal existovat díky lusknutí prsty. A nová teorie věří, že duše všech těch, kteří byli tímto způsobem změněni v prach, jsou uvězněny v Kameni nekonečna Soul Stone. Shuri tak požádá přeživší hrdiny, aby jí pomohli vysvobodit ostatní z Kamenu nekonečna.

Je tu samozřejmě onen problém, že Killmonger (Michael B. Jordan) zničil všechny rostliny, které jsou potřeba k tomu, aby se z někoho stal Black Panther, ovšem fandové věří, že jedna z nejchytřejších nebo možná úplně nejchytřejší osoba v Marvelovském filmovém universu Shuri přijde s řešením tohoto problému.

Co myslíte, je to pravděpodobná teorie?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat