Fanouškovská teorie tvrdí, že jeden z Kamenů nekonečna chce zničit Thanose

Moc štěstí nenosí, to je fakt.

Rukavice Infinity Gauntlet je velmi mocný artefakt, tedy, pokud jsou v ní zasazeny Kameny nekonečna.

Když se někomu podaří získat všechny a umístit je do Infinity Gauntlet, může si v podstatě dělat, co se mu jen zlíbí. Ovšem, někteří fandové si myslí, že svému majiteli štěstí nepřinese. Naopak tvrdí, že je prokletá.

Minimálně, pokud jde o Thanose (Josh Brolin). Fanouškovská teorie uživatele Redditu jménem TheLazerShell je vystavěna na myšlence, že Mind Stone získal vlastní vědomí a pomalinku polehoučku kuje pikle proti Thanosovi.

Zní vám to praštěně? Ano, je to zvláštní, nicméně jsou tu určité argumenty, které nejsou úplně mimo. V Avengers: Age of Ultron (2015) Tony Stark (Robert Downey Jr.) přirovnal Mind Stone k Jarvisovi (Paul Bettany), což je samostatná umělá inteligence (která získala tělo a stal se z ní Vision) a Bruce Banner (Mark Ruffalo) oznámil, že Mind Stone sám myslí.

Jakou součást Visiona pak byl Mind Stone v podstatě členem Avengers a dávalo by tak docela smysl, pokud by se snažil obrátit se proti Thanosovi. Sice nebyl schopný zastavit jeho lusknutí prstem, ale když to Thanos udělal, byl silně zraněn a to údajně díky tomu, že Mind Stone "proklel" Infinity Gauntlet.

Pořád je to trošku zvláštní teorie, zní divoce, ale není tak šílená jako některé jiné. Zda je pravdivá, to se možná dozvíme 25. dubna 2019 ve čtvrtých Avengers.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat