Proč Tony Stark neskrývá před světem, že je Iron Man?

Vysvětlil to šéf Marvelu.

Zatímco u většiny superhrdinů je zvykem, že skrývají svou pravou identitu před světem, tak Tony Stark (Robert Downey Jr.) je v tomto výjimkou a není tajemstvím, že je Iron Manem. Proč tomu tak je? To vysvětlil prezident Marvel Studios Kevin Feige:

"Je to tenká linie. Pokud něco měníte, aniž by k tomu byl důvod, to je jedna věc, ale pokud chcete něco změnit, protože chcete podpořit ducha toho, kým tahle postava je? To je změna, kterou jsme udělali. Tony Stark nepředčítá a netrvá na pevném příběhu? Jen překvapuje tím, že prohlásí 'Já jsem Iron Man?' To opravdu působí jako to, čím takhle postava je. Prostě to nebylo v minulosti v komiksu uděláno, ale bylo to něco, co bylo v souladu s komiksovou postavou a něco, co by mohl udělat. Myslím, že nás to inspirovalo ve všech filmech. Co teď miluji - když vzniklo 20 filmů, je to, že fandové očekávají, že se MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce) mění a adaptuje. Očekávají, že se budeme inspirovat komiksy a naopak, nebudeme jim otrocky oddaní."

To je asi něco, na čem se většina lidí shodne. Neodklánět se ve stěžejních věcech, ale současně nenabízet jen kopii toho, co je k vidění v komiksech.

A očividně to funguje s ohledem na to, že Marvel vydělává miliardy a miliardy dolarů a platí za jednoho z největších hráčů ve filmovém branži.

Zdroj: Deadline



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat