Představitel Jaimeho Lannistera naznačil, že finále Hry o trůny bude šokující a nezklame nás

Tak snad má pravdu.

V první polovině příštího roku se dočkáme závěrečné šestidílné osmé řady Game of Thrones. A tvůrci to nebudou mít lehké, protože fandové očekávají špičkové zakončení téhle kultovní série. Podle představitele Jaimeho Lannistera Nikolaje Costera-Waldaua zklamáni rozhodně nebudeme:

"Četl jsem to a napsal jsem Danovi a Davidovi (D.B. Weiss a David Benioff, tvůrci seriálu, pozn. redakce) a řekl jsem jim, že si myslím, že nemohli odvést lepší práci. Tím chci říct, že když jsem to četl, strávil jsem spoustu let prací na tomto projektu a hádal jsem a zkoušel vykoumat, jak to skončí, a když jsem to četl, některé věci jsem tušil, ale jiné části mě naprosto šokovaly a překvapily. A není to o tom, že by tu byly tyhle děsivé - znáte ty seriály, kde je tajemná vražda a v poslední minutě zjistíte, že to nedává smysl? Ale tady všechny části zapadají do masivní skládačky."

Nebude jednoduché ukončit vše tak, aby byli fandové spokojení, speciálně v šesti dílech, ale pokud to někdo zvládne, tak David a Dan.

Zatím nezbývá než si počkat dalších pár měsíců, než se na nějakou dobu naposledy vrátíme do Západozemí.

Zdroj: The Wrap
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat