Po tomhle videu budete Rocka zbožňovat ještě víc

Je to frajer.

Dwayne Johnson je aktuálně jednou z nejpopulárnějších osobností vůbec. A není divu, je to sympaťák, dříč a nekašle na fanoušky. To dokázal i nyní.

Natočil dojemné video, ve kterém mluví o smrti fanynky Aileen Pizzaro a její dvanáctileté dcery, které zemřely během smrtelné nehody. Tu způsobil Trevor Heitmann (YouTuber známý jako McSkillet). Ten jel špatným směrem ve svém sportovním autě (rychlostí cca 161 km/h) a zabil tři lidi a několik zranil. Spekuluje se o tom, že spáchal sebevraždu.

Syn Aileen Angelo požádal skrze Twitter Rocka, zda by mohl natočit video, ve kterém by řekl její jméno, ale Dwayne udělal víc a o dané situaci se rozpovídal:

"Zapnul jsem můj telefon a uviděl jsem záplavu, přišly tisíce a tisíce tweetů, které mě informovaly o zničující ztrátě, kterou si ty a tvá rodina procházíte kvůli tvé sestře a mamince. Pokud se nepletu, tvá maminka byla mou velkou velkou fanynkou. Nicméně chlape, prostě posílám tvým směrem hodně lásky a světla a síly od mé rodiny pro tu tvou. A jen chci říct, chlape děkuji, že jsi mě kontaktoval a moc mě mrzí, co se stalo tvé sestře a mamince a mrzí mě tahle tragická ztráta, kterou si tvá rodina prochází. Pokud mě může tvá maminka teď vidět, což jsem si jistý, že může, chci jí jen poděkovat za všechnu její lásku a za to, že je tak velkou fanynkou."

To nepotřebuje komentář.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat